Overlever dine gæster en livsfarlig jul?

mordgåde jul

Lige i tid til jul kommer der et nyt spændende mordmysterium, som foregår i juletiden. Traditionen tro har Hugo von Risen samlet de nærmeste på Risendrup, måske for at fejre sin sidste jul. Hugo giftede sig for tre år siden med den unge, smukke Isabella, hvilket ikke billiges af hans tre børn, der er urolige for, hvad der vil ske med deres arv. På godset befinder sig også en ambitiøs godsforvalter, søn af Risendrups mangeårige husholderske, Isabellas moster, der også er nabo til og nær ven af familien. Desuden er Hugos advokat og ældste ven med hustru på besøg. Julen fejres med intriger, løgne og bedrag i stedet for julefred, og til sidst begås også et mord!

Kommisær Winter ankommer til Risendrup for at afsløre en morder – kan du og dine gæster finde ud af, hvem det er?

Ett mordmysterium alle kan være med til at løse!

”En livsfarlig jul” er en mordgåde, som alle kan være med til at løse! Den er nem at gennemføre og kræver ingen forberedelser, udklædning eller skuespillerindsatser. Man behøver heller ikke at være et bestemt antal deltagere, denne mordgåde kan gennemføres for lige så få eller mange, som man har lyst til!

Du får alt, du behøver, leveret direkte med e-mail lige efter din bestilling, og du udskriver selv lige så meget, som du har brug for af de forskellige dele. Alle deltagere, par eller hold (afhængigt af, hvordan I vælger at løse mordgåden) får et hæfte med persongalleri og lidt baggrundsinformation. En handling på fire kortfattede kapitler læses derefter op. Oplæsningen kan med fordel deles op, så man fordeler den lidt i løbet af aftenen, fx på forskellige tidspunkter til en julefrokost eller mellem retterne til en middag. Når alle har hørt hele historien, er det bare at lade de små grå celler arbejde, som Hercule Poirot ville have sagt. Alle gætter på, hvem morderen er, og hvordan det hele er gået til, før kommissær Winter afslører sandheden!

Hold en ekstra spændende og livsfarlig jul i år!

Her bestiller du mordmysteriet ”En livsfarlig jul!”>>

mordmysterium

 

Kommentarerne er lukkede.