Grillfest – nu er det sommer i Danmark!

grillfest

grillfest

Nu er det endelig sommer i Danmark med masser af sol og varme temperaturer – hvilket er ensbetydende med grillvejr! En sommer i Danmark kan jo vise sig fra mange sider, så det er med at gribe chancen her og nu for at nyde det gode sommervejr og være udendørs så meget som muligt!

I dette gode sommervejr kan man sagtens tillade sig at være spontan og arrangere en havefest fx en hyggelig grillfest – lille som stor, hvor du inviterer venner og familie.

Vi foreslår at du krydrer din grillfest med noget underholdning! Til en grillfest har grapevine den ultimative festaktivitet Grillfest! som du kan underholde dine gæster med, imens du passer grillen!

I Grillfest! deler du dine gæster op i hold, som konkurrerer mod hinanden – bland gerne holdene med folk, der ikke kender hinanden, for at sætte gang i festen.

I produktet indgår alle udfordringerne på papir, som du printer og placerer på forskellige udvalgte stationer, som holdene skal besøge. Til to af disse udfordringer skal man forberede nogle smagsprøver i form af cocktails og dressinger, som gæsterne skal gætte, hvad indeholder.

Det gælder om at bruge viden, logik og fantasi for at finde frem til kendte personer, årstal, madretter, at matche kendte kokke med deres tv-programmer, svare på gåder og løse et tændstiksproblem – og alt er selfølgeligt med grilltema – som med garanti sætter gang i sommerstemningen.

I produktet indgår en kortfattet værtguide med tips til forberedelse og gennemførsel, som gør det enkelt at arrangere!

Sending
User Review
3.75 (4 votes)
Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*