Uhyggeligt lækker mad til halloweenfesten!

halloweenlækkerier, halloweenfest

Til halloweenfesten skal man selvfølgelig byde på uhyggeligt lækker mad og fristende halloweenlækkerier! Her er nogle sjove tips til mad til halloweenfesten!

Mumiepølser!

Søde mumiepølser er perfekte som forret til den store halloweenfest og selvfølgelig også til børnenes halloweenfest!

Skær mørdej i tynde strimler og vikl dem rundt om pølsen. Hvis man vil, kan man skære et snit i den ene ende af pølsen, så mumien får to ”ben”. Vikl strimler af mørdej rundt om pølserne. Bag dem i ovnen ved 200 grader, til dejen har fået farve. Sæt små øjne på mumierne. Køb færdige glasurøjne eller lav dem selv ved hjælp af små stykker af minimarshmallows. Serveres med blod = ketchup!

halloweenfest mad

Monsterburgere

En almindelig hamburger, men med et ekstra touch til halloweenfesten! Burgeren har hugtænder af ost, måske også en lang tunge af syltet agurk og olivenøjne. Øjnene kan også stikke op ved hjælp af en tandstikker. Brug din fantasi!

halloweenfest

Æblemonstre

Lav fine æblemonstre som et mindre sødt alternativ til halloweenslik! Skær et hak i æblebåde og lav en mund, tænder kan man lave af puffet ris eller minimarshmallows, en tunge af en jordbærskive. Øjne kan du købe færdige eller lave af minimarshmallows med en prik chokoladesauce.

halloweenfest

Cakepops

Forskellige former for cakepops er rigtig gode til halloweenfesten. Lav dem som spøgelser af marshmallows og dyp dem i hvid chokolade, hvis du har lyst, eller mal dem grønne og dekorer dem som Frankensteins monster, som du ser her!

Her finder du mange flere tips og opskrifter til mad til halloweenfesten – til både børn og voksne>>

Halloweenbuffet

Her har Grapevine dækket en hel halloweenbuffet med blandt andet monsterhoveder af skiver af røget medister, spøgelsespizza, en kirkegård af guacamole og heksebowle med flagermuslort!

Til halloweenbuffeten>>

Kommentarerne er lukkede.