3 sjove æggejagter hjemme hos dig selv

Æggejagt

Mange børn føler sig nok lidt skuffede over aflyste aktiviteter, fødselsdage og fester – men sådan er betingelserne for øjeblikket! Vi skal alle følge de retningslinjer, der gives for at mindske spredningen af coronavirussen, så lige nu er det ikke tid for store fester og sammenkomster, og det må børnene også forstå – men det kan føles hårdt!

Det bliver en anderledes påske i år, rejserne, festerne og de store familiefester er vi nødt til at aflyse. Men måske vil man gerne finde på en sjov aktivitet sammen med sine egne børn.

Her er tre påskelege og æggejagter, som passer godt til dine egne børn, legene gennemføres derhjemme eller udendørs, de bestilles digitalt og leveres direkte via e-mail.

Æggejagten

Æggejagten er en skattejagt med finurlige gåder til børn i alderen 4-6 år eller 7-10 år. Den gennemføres med ledetråde til de steder, hvor gåderne gemmes, og den har både ledetråde som passer indendørs hjemme hos dig selv og ude i haven. En sjov måde at lede efter påskeæg!

Læs mere og bestil her>>

Æggejagt

Mobilskattejagt: Æggejagt!

En sjov skattejagt, som man løser i mobilen – udendørs! Du laver selv en runde ved at placere kortnåle på et kort på din egen lille arrangørsite. Man downloader vores app i mobilen, scanner en QR-kode for at starte, og så skal børnene følge kortet, og ved hver kortnål, skal de svare på påskerelaterede spørgsmål. En sjov måde for børnene og resten af familien at komme ud på en gåtur med et tvist – og at finde påskeægget! Æggejagten fås i tre varianter med forskellige sværhedsgrader til forskellige aldre, 5-7 år, 8-10 år og 11+

Læs mere og bestil her>>

Æggejagt med mobil

Påskeharens finurlige æggejagt

Dette er en skattejagt, der er nem at gennemføre, og som indeholder finurlige spørgsmål, gennemfør den indendørs og i haven. Påskeharen giver finurlige ledetråde, som fører til et sted, hvor man får en ny ledetråd osv. Den sidste ledetråd fører frem til påskeægget! Passer til børn i alle aldre!

Læs mere og bestil her>>

Æggejagt

Pas på hinanden!

Vil I ud i skoven og lege?

Download vores gratis naturbingo – sjovt til at underholde familien en kort stund udendørs>>

Flere skattejagter og Escape games, som man kan bruge til børnene derhjemme, kan findes på grapevine.dk>>