Fejr påsken lidt ekstra!

påskelege

Vi har over 20 sjove lege til påskefesten – der er selvfølgelig sjove æggejagter i alle mulige afskygninger, indendørs, i haven, til en gåtur, og med og uden mobil! Der er desuden underholdende quizzer og andet sjovt til fest og samvær!

Æggejagt hører påsken til!

Arranger en æggejagt for børnene, det er sjovt for både børn og voksne. Lad børnene løse en lidt mere udfordrende æggejagt med finurlige gåder. Til børn i alderen 4-6 år og 7-10 år har vi en sjov æggejagt på papir, hvor det handler om at hjælpe hønen Agda med at finde æggene, som de drillesyge kyllinger har gemt. Denne æggejagt skriver man ud på papir, og man kan gennemføre den både hjemme, indendørs og udendørs i haven.

Udendørs æggejagt!

I denne nye æggejagt møder børnene en usædvanlig energisk og drilsk påskehare! For at finde påskeæggene, som han har gemt, skal de først følge hans spor og løse gåderne på vejen for at finde ud af, hvad han hedder – så lader han dem måske lede efter påskeæggene! Det drilske påskeeventyr passer bedst udendørs, i skoven, i parken eller i haven, og det fås i to sværhedsgrader.

æggejagt

Påskeharens finurlige æggejagt er en anden sjov æggejagt til hjemmepåsken. Her har påskeharen fundet på sjove gåder; den første gåde fører til et gemmested, hvor den næste gåde findes, og sådan fortsætter børnene, til de finder påskeægget!

æggejagt

Påskens cooleste æggejagt – i mobilen

Hvis man vil have en ekstra cool aktivitet i påsken, kan man overraske børnene med en æggejagt i mobilen. Som arrangør bestemmer man en rute, du bestemmer selv hvornår, hvor og hvor langt. Børnene følger derefter et kort i mobilen og svarer på påskeinspirerede gåder. Æggejagten i mobilen fås i tre forskellige sværhedsgrader, der er en udgave til de yngste på 5-7 år, en til ca. 8-10 år og en til børn fra ca. 11 år eller til hele familien. Aldersgrænserne er ikke nøjagtige, og gåderne er sjove i alle udgaverne, børn i forskellige aldre kan jo også hjælpes ad.

Mobilæggejagterne kan man selvfølgelig gennemføre med en gruppe børn eller sin egen familie, men man kan også have op til 10 hold, som konkurrerer mod hinanden på tid.

æggejagt med mobil

Æggejagt med en mission

En anden sjov æggejagt, som bedst gennemføres udendørs, er Mission: Æggejagt! Her skal børnene løse otte finurlige opgaver, man skal afprøve sine påskekundskaber, regne og løse koder og gåder, men også lægge puslespil, have æggestafet, lede efter ledetråde, følge dyrespor og sprænge balloner. Dette er en leg, som fungerer godt til mange børn i grupper – men den kan selvfølgelig også bruges til dine egne børn eller nogle få venner.

æggejagt med opgaver

Påskesammenkomst med quiz!

Arranger en hyggelig påskesammenkomst med quiz! Vores påskequiz sætter gang i påskestemningen og er en underholdende quiz med spørgsmål, som handler om alt, der har at gøre med påske. Quizzen passer perfekt til en hyggestund ved påskebordet!

påskequiz

Finurlige spørgsmål i mobilen!

Til de unge og de voksne har vi en finurlig mobilquiz med udfordrende opgaver, der også passer til påske! Ligesom med børnenes mobilskattejagter bestemmer du som arrangør en rute, og du bestemmer hvornår, hvor og hvor langt. Deltagerne følger derefter et kort i mobilen, og for hver kortnål de finder, skal de løse en finurlig gåde. Mobilquizzen kan man arrangere for en lille gruppe, men man kan også have op til 25 hold, som kan gennemføre det hele, uden at man behøver at mødes i en større gruppe.

mobilquiz

Tips! Vi byder på 3 små påskespil!

Download spillene og lidt påskepynt at hygge jer med.

Download vores store pakke med påskepuslerier her>>

påskespil